Noticia

L'AJUNTAMENT DE VALLS INCORPORA EL NOU SISTEMA DE VÍDEO ACTA

àudio vídeo acta

L'Ajuntament de Valls disposa del nou sistema de vídeo acta, una nova metodologia per a l’elaboració de les actes dels òrgans col·legiats municipals que ofereix diverses avantatges. Amb el nou sistema continua la implantació i desplegament de l'administració electrònica i es millora en termes de qualitat d'imatge i de gravació del Ple.

 

Això permetrà a més la retransmissió en directe i en streaming del plenari a través del portal web municipal www.valls.cat, una novetat que ja es va estrenar en la sessió ordinària del Ple el passat dilluns. A més de la millora de la qualitat de la retransmissió, la vídeo acta dels plens permetrà trobar de forma ràpida els punts tractats o visualitzar les diferents intervencions de cada regidor.

 

També representa, d’altra banda, un estalvi a nivell econòmic ja que el sistema funciona de manera automatitzada i evita haver de transcriure les sessions dels plens dels plens o altres òrgans col·legiats de l’Ajuntament. L'aplicació per part de l'Ajuntament de Valls d'aquest nou sistema de vídeo actes representa una eina potent de transparència que ha de facilitar l'accés per part de la ciutadania a l'acció de govern, gràcies a les noves tecnologies a l'administració pública.

 

 

Informació de la Seu

Accedeixi a consultar tota la informació referent a la constitució d'aquesta seu electrònica

 

Seguretat de la Seu

Des d'aquí pot consultar els elements tècnics de seguretat de la Seu que són exigits per la normativa

 

Ajuda i Suport

Accediu a aquest apartat per consultar tota la informació d'ajuda i suport per a ús d'aquesta seu electrònica

 

CALENDARI OFICIAL

Consulteu el calendari de dies laborables des d'aquest apartat

Sobre l'Ajuntament de Valls

Sobre l'Ajuntament de Valls

Plaça del Blat, 1, 43800 Valls, Tarragona 977 63 60 10

Web de l'Ajuntament

Galeria Fotogràfica