Noticia

PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 2022

 

L’AJUNTAMENT DE VALLS IMPULSA UNA NOVA EDICIÓ DELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS AMB IMPORTANTS NOVETATS

> Els Pressupostos Participatius del 2022 compten amb una inversió de 250.000 euros, dels quals 62.500 estan destinats per a projectes del Centre Històric

> De l’1 al 30 de novembre, la població de Valls podrà presentar les seves propostes

> Al novembre se celebraran sessions participatives centrades en vàries temàtiques a diferents punts de la ciutat

> Com a novetat, aquesta edició compta amb un joc familiar que servirà per formular propostes

L’Ajuntament de Valls obre el procés de la cinquena edició dels Pressupostos Participatius, que enguany presenta importants novetats, amb una dotació econòmica per a projectes de 250.000 euros.

El procés s’inicia el dilluns dia 1 de novembre i fins al 30 del mateix mes amb la primera fase del procés que es correspon a la presentació, per part de la ciutadania, de les propostes que se sotmetran a votació.

A més, la ciutadania podrà presentar-ho, durant tot el mes de novembre, telemàticament a través del formulari que es trobarà al portal web municipal www.valls.cat o a l’APP TRAMIT, una altra de les novetats d’aquesta edició. Les persones interessades poden presentar fins a un màxim de 3 propostes a títol individual, col·lectiu o familiar, detallant cadascuna d’elles i indicant també les dades personals. A la vegada, també es podran fer arribar les propostes a les bústies ubicades en diferents espais, en concret, vestíbul de l’Ajuntament, Centre Cívic de Valls, Vallsgenera i el Centre Esportiu Municipal El Fornàs.

Una altra de les novetats té a veure amb la realització de propostes a nivell familiar, es tracta d’un joc que la regidoria d’Acció Comunitària, Participació Ciutadana i Igualtat proposa com a eina didàctica per formular les propostes, poder-les debatre, arribar a un consens i finalment votar-les. D’aquesta manera es pretén aconseguir una participació plural i representativa de la ciutat arribant a totes les franges d’edat i fent de la participació una activitat per a tothom. Els jocs es podran adquirir a l’Ajuntament de Valls els dimarts i dijous de 17 a 19:30 hores, els dies i 2 i 4 de novembre.

 

Informació de la Seu

Accedeixi a consultar tota la informació referent a la constitució d'aquesta seu electrònica

 

Seguretat de la Seu

Des d'aquí pot consultar els elements tècnics de seguretat de la Seu que són exigits per la normativa

 

Ajuda i Suport

Accediu a aquest apartat per consultar tota la informació d'ajuda i suport per a ús d'aquesta seu electrònica

 

CALENDARI OFICIAL

Consulteu el calendari de dies laborables des d'aquest apartat

Sobre l'Ajuntament de Valls

Sobre l'Ajuntament de Valls

Plaça del Blat, 1, 43800 Valls, Tarragona 977 63 60 10

Web de l'Ajuntament

Galería Fotográfica